SAKARYA / PAMUKOVA - Cumhuriyet İlkokulu

Haftanın öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Mini mini birlerimiz öğretmenleri eşliğinde Pamukova İtfaiyesini ziyaret ettiler

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında deyimler ve atasözlerini canlandırdık:)

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında düzenlediğimiz 4.Sınıflar arası bilgi yarışmasını 4-A sınıfımız kazanmıştır. Tebrik ederiz

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri kapsamında "En Sevdiğini Paylaş" etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri kapsamında bugün okulumuzda kermes düzenledik

4-A sınıfımızın ünite sonu poster çalışmaları

"En uzun gecede toprakla buluşan HER FİDAN

Gazze'de hayatının baharında yitirilen BİR CAN."

Gazze'de yaşamını yitiren 6000 çocuk anısına okullarımıza 6000 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası büyük bir coşkuyla kutlandı

Ara

Üç Aralık Dünya engelliler haftası ile ilgili animasyon filmimiz izlendi. İstasyon tekniğiyle pano çalışmamız hazırlandı. Panoya da çalışmalar eklendi.

Kas

4-A SINIFIMIZ GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI İLE İLGİLİ PANO HAZIRLADILAR.

Kas

Öğretmenler günümüzden güzel ve anlamlı kareler

Kas

Anasınıflarımız sonbahar temalı etkinliklere yer vererek eğlenceli vakit geçirdiler

Kas

Atamızı saygı ve özlemle andık.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANLA KUTLUYORUZ.

300 ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ GÖSTERİMİZİ PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUZ.

NİCE YÜZ YILLARA!