SAKARYA / PAMUKOVA - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

CUMHURİYET MAH. NİLÜFER SK. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 10 PAMUKOVA / SAKARYA
Vizyon
Geçmişini bilen, çağdaş bilimin ışığı altında mevcut teknolojilerden yararlanarak, düşünen, araştıran, sorgulayan, uygulama alanı yaratan, uygulayan, toplumsal kalkınmayı ve ülke yararlarını kendi yararlarıyla özleştiren, öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin birlikte, hareket edebilecekleri, daha çok zaman ayırmaktan zevk alabilecekleri “Bizim eğitim öğretim yuvamız” diyebilecekleri Türkiye’nin en iyi ve en seçkin kurumu olmak.
Misyon
Ailesine, vatanına, bayrağına, milletine, devletine, cumhuriyetine, bağlı bireylerin yeteneklerini ortaya çıkarabilecek ve becerilerini uygulayarak geliştirebilecekleri imkanları sunarak kendine güvenen yardımlaşmayı seven, paylaşımcı, sevgiyi ve saygıyı bilen, dürüst, ilkeli, kaliteli, mutlu insan yetiştirmek. Velilerinde bu konuda eğitime ve eğitilme sürecine katılımını sağlayarak daha iyiye, daha güzele yönelik hizmet sunmak ve ortam oluşturmak.
Ulaşım
Okulumuza il merkezinde bulunan eski ofis karşısındaki ilçe otobüsleri terminalinden kalkan Pamukova Koop. otobüsleriyle gelebilirsiniz.
İlçe Merkezi
İlçe merkezinde bulunan okulumuz il merkezine 45 KM uzaklıktadır.